Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

van Koffiezetapparatuur

Animo en Bravilor Bonamat Professionele koffiemachines en koffiezetapparatuur

 

Animo voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers, waarbij Animo streeft naar een optimale prijs/prestatieverhouding, een snelle levertijd en een goede dienstverlening. Animo levert een zeer uitgebreid assortiment professionele koffie- en theezetapparatuur. De producten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker. De producten van Animo vinden hun weg via dealers, die commercieel en technisch worden ondersteund door gespecialiseerde Animo medewerkers.

De kracht van Animo ligt in het uitgebreide assortiment. Hierdoor kan Animo voor ieder willekeurig probleem op het gebied van koffie- en/of theevoorziening een efficiënte oplossing bieden. De koffie- en theezetapparatuur van Animo wordt onder andere toegepast in bedrijven, in de institutionele wereld, horeca, onderwijs, defensie, sport en recreatie. Alle producten worden uitgevoerd in roestvrij staal, kwaliteit 18/9. Dit materiaal is gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. Animo is al sinds 1994 ISO 9001:2008 gecertificeerd. Animo geeft gedurende 24 maanden na datum levering garantie op electrische en mechanische onderdelen op eindapparatuur geproduceerd onder het Animo label. Voor alle overige onderdelen en artikelen niet door Animo geproduceerd zoals onder meer percolatoren en waterfilters geldt een garantietermijn van 12 maanden na levering. Garantie geldt niet voor glazen binnenflessen, peilglazen en glazen kannen.

Bravilor Bonamat is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele drankbereidingssystemen. De nadruk ligt op apparatuur voor warme dranken, zoals koffie en thee. Met een breed assortiment filterapparatuur, machines voor heet en koud water en diverse accessoires biedt Bravilor Bonamat voor elke situatie het juiste drankbereidingssysteem.

Bravilor hanteert de volgende garantievoorwaarden: op elektrische en mechanische onderdelen 1 jaar garantie. In geval van garantieaanspraak dienen de defecte onderdelen franco aan ons te worden gezonden onder vermelding van het type- en serienummer van de machine. Verkalkte en bevroren onderdelen alsmede nalatig onderhoud vallen niet onder de garantie. Garantie alleen op onderdelen, niet op arbeidsloon, verzend- en voorrijkosten. 

  • Hoofdgroepen