Uw voordeel is onze strategie!
 • Filters:

< Vorige (product 1 van 8) Volgende >

Caterracks bestekkorf CR1602 • Caterracks bestekkorf CR1602

   

  € 27,00 € 24,30

 • Print Print Stuur door Stuur door

  Caterracks bestekkorf CR1602
  € 27,00 € 24,30

  Let op:
  • Betreft het grote aantallen?
  • Is het orderbedrag hoger dan €1.500,=!
  Vraag dan een offerte aan.
  Voeg uw producten toe en klik op "vraag offerte aan" i.p.v. "plaats bestelling".

  Voeg toe +

Caterracks bestekkorf CR1602

 

Artikelnummer; CR1602
Type; CR 16-2
Max. hoogte; 16 cm
Max. LxB; 11,2 x11,2 cm
Hoogte; 18 cm
Lengte; 50 cm
Breedte; 50 cm


Voor gebruik met bestekkorfjes, de basis van deze bestekkorf bestaat uit korf CR 16 en een standaard opzetrand met vakverdeling van 112 x 112 mm, voor transport en opslag worden de korven verhoogd met open opzetranden.

Vaatwaskorven bieden voor al het vaatwerk een efficiënte oplossing. De robuuste vaatwaskorven verkleinen de kans op breuk, zijn ruimtebesparend en door de extra grote maaswijdte wordt optimaal wasresultaat verkregen. De CaterRacks korven zijn geheel vervaardigd van speciaal polypropyleen en garanderen een jarenlange, probleemloze levensduur. De korven zijn in een groot aantal uitvoeringen leverbaar en worden kant en klaar afgeleverd. De open opzetrand wordt gebruikt voor meer onderlinge afstand, wanneer volle rekken op elkaar worden gestapeld. Het kliksysteem zorgt ervoor, dat schroeven of andere bevestigingsmiddelen overbodig zijn. Eenmaal aangebracht laten de randen niet meer los.
De opzetranden met vakindeling verschaffen een maximale afscheiding en bescherming tussen de glazen onderling en zorgen voor grotere hoogte. De dubbelwandige constructie zorgt voor een grote soliditeit en biedt extra bescherming tijdens het wasproces en transport c.q. opslag.
 

Stuur dit artikel door!