Uw voordeel is onze strategie!
 • Filters:

< Vorige (product 3 van 5) Volgende >

Caterracks BORDENKORF CR0303 • Caterracks BORDENKORF CR0303

   

  € 28,50 € 25,65

 • Print Print Stuur door Stuur door

  Caterracks BORDENKORF CR0303
  € 28,50 € 25,65

  Let op:
  • Betreft het grote aantallen?
  • Is het orderbedrag hoger dan €1.500,=!
  Vraag dan een offerte aan.
  Voeg uw producten toe en klik op "vraag offerte aan" i.p.v. "plaats bestelling".

  Voeg toe +

Caterracks BORDENKORF CR0303Artikelnummer; CR0303
Type; CR 3-3
Max. hoogte; 20 cm
Hoogte; 22 cm
Lengte; 50 cm
Breedte; 50 cm


Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende hoogten en telkens oplopend met 4 cm. De korven zijn voor opslag en transport van borden en schotels.

Vaatwaskorven bieden voor al het vaatwerk een efficiënte oplossing. De robuuste vaatwaskorven verkleinen de kans op breuk, zijn ruimtebesparend en door de extra grote maaswijdte wordt optimaal wasresultaat verkregen. De CaterRacks korven zijn geheel vervaardigd van speciaal polypropyleen en garanderen een jarenlange, probleemloze levensduur. De korven zijn in een groot aantal uitvoeringen leverbaar en worden kant en klaar afgeleverd. De open opzetrand wordt gebruikt voor meer onderlinge afstand, wanneer volle rekken op elkaar worden gestapeld. Het kliksysteem zorgt ervoor, dat schroeven of andere bevestigingsmiddelen overbodig zijn. Eenmaal aangebracht laten de randen niet meer los.
De opzetranden met vakindeling verschaffen een maximale afscheiding en bescherming tussen de glazen onderling en zorgen voor grotere hoogte. De dubbelwandige constructie zorgt voor een grote soliditeit en biedt extra bescherming tijdens het wasproces en transport c.q. opslag.

Stuur dit artikel door!