Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

1

HORECA SFEERVERLICHTING

Hollowick , Lighting Point & Apollo Moonlight.

 


De tijd van kaarsvetvlekken en waxinelichtjes vervangen is voorbij!

 


Maak kennis met Lighting Point: unieke sfeermakers voor elke tafel.
Zeer eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen.
Lighting Point heeft een succesvolle samenwerking met Hollowick, Amerikaans marktleider en grondlegger op het gebied van tafelaankleding. Met de innovatieve glashouders in diverse kleurstellingen creëert u direct een genoeglijke sfeer in uw restaurant.
Liquid wax cartridges
Alle lamphouders van Hollowick , Lighting Point & Apollo Moonlight
branden met de liquid wax cartridges van Hollowick, die bekend staan als beste in hun soort. De gegarandeerde brandtijd loopt op tot maar liefst 50 uur. De vlam brandt zeer constant, is reukloos en geeft geen rookaantasting op uw lamphouder. Met de liquid wax cartridges zijn kaarsvetvlekken op uw tafellinnen bovendien verleden tijd. Nog een pluspunt: de cartridges zijn snel en eenvoudig te vervangen.
Kostenbesparend
Kaarsvet afkrabben, rookaanslag verwijderen, voortdurend waxinelichtjes vervangen; met Lighting Point is het definitief voorbij. Kostenbesparend en wel zo prettig: uw personeel kan zich op belangrijker zaken concentreren.
Zeer veilig
De liquid wax cartridges van Hollowick zijn niet vlambaar en gemaakt van natuurlijke materialen. De cartridges zijn veilig te gebruiken op uw tafel; als de lamphouder omvalt dooft de vlam onmiddellijk.

1