Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

1 2 3

Barkoelers

Voordelige en compacte display backbar koelers

Professionele display koelingen, met slot, verlichting en ventilator koeling.
Voordelige barkoelers voor horeca, catering, scholen en bedrijven.

Display backbar koelers voor de kleine ruimte of voor plaatsing onder het werkblad.

Onze backbar koelers zijn de oplossing voor het bewaren en verkopen van flesjes en blikjes in de kleine ruimte onder of achter de bar. De barkoelers zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen. Er zijn ook  modellen met een werkhoogte van slechts 830 mm en deze zijn zijn dan ook bij uitstek geschikt voor plaatsing onder het barblad. Nonfood4profs heeft een voordelig en ruim aanbod in iedere klasse. Waar moet u op letten bij de aankoop? Wij adviseren u graag.

1 of meerdere deuren? ruime capaciteit!

De inhoud van de backbar koeler is voor u natuurlijk van groot belang. Zo zijn er compacte 1-deurs barkoelers met een opslagmogelijkheid van maximaal 100 blikjes. Maar ook voor de grotere gebruiker bieden deze systemen uitkomst. De twee- en driedeurs modellen hebben namelijk ruimte voor maximaal 500 blikjes.

Draaideuren of schuifdeuren?

Een andere belangrijke keuze bij het kopen van een display barkoeling is het type zelfsluitende deur. Gaat u voor een draaideur of schuifdeur? Als u beperkte loopruimte heeft dan kunt u het beste kiezen voor de schuifdeur. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke details: Bladhoogte, heldere interieurverlichting, sterke dubbele beglazing, regelbare poten, verstelbare rekken en natuurlijk de kleur van de koeler. De keuze is aan u! Mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen over een van onze producten? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Betaalbare kwaliteit

Nonfood4profs biedt kwaliteit in iedere prijscategorie backbar koelers en display koelingen. U zult versteld staan van de kwaliteit en moderne uitstraling van onze merken Exquisit en Polar.


 

1 2 3