Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

1 2 3 4

Magnetron-ovens professioneel

Professionele magnetron ovens van Menumaster, Samsung, Panasonic en Sharp.
 

De Europese norm voor huishoudelijke magnetronovens stelt dat ovens getest volgens deze norm niet bedoeld zijn voor professioneel gebruik.
De veiligheidseisen voor professionele magnetronovens zijn veel hoger dan die voor huishoudelijke ovens. Alle Europese landen verbieden het gebruik van niet-professioneel gekeurde magnetronovens in een professionele omgeving.

Menumaster magnetronovens zijn al jaren in de professionele en huishoudelijke markt bekend onder de merk naam Amana. Vanaf 2010 worden Amana magnetronovens onder de merk naam Menumaster op de Europese markt gebracht.

Samsung professionele magnetrons zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Zowel in als uitwendig zijn de magnetrons uitgevoerd in roestvrijstaal. De deuren van alle modellen zijn voorzien van een RVS handgreep en de binnendeuren zijn van glas, voor een blijvend goed zicht op uw producten. De magnetrons zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam.

Panasonic heeft op het gebied van professionele magnetronovens haar sporen dubbel en dwars verdiend. Het succes is te danken aan meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van professionele apparatuur. Hiermee is de basis gelegd van de nieuwste generatie professionele Panasonic magnetronovens. Het professionele Panasonic magnetronovens programma omvat een productlijn die is ontwikkeld voor een zo breed mogelijke segment van professionele gebruikers, van ontdooien tot koken binnen alle professionele keukensituaties.

Sharp professionele magnetronovens zijn uitgevoer met het unieke "Twin touch" tiptoets bedieningspaneel, met 100 zelf te programmeren kookprogramma's, Express ontdooi programma's, vele vermogensinstellingen en diverse kookfases


 

1 2 3 4