Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

1

Koelkasten minibar

Geluidsarme minibar koelkasten voor het hotel


Makkelijk en snel een koel drankje op de hotelkamer. Vaak willen uw hotelgasten dit wel, maar worden zij niet graag gestoord door Room Service of een zoemend geluid van een koelkast. Een minibar biedt in zo’n geval uitkomst. De mini koelkasten zijn door het absorptiesysteem geruisloos en dus geschikt voor hotelkamers, appartementen of bijvoorbeeld vergaderruimtes. Professionele-Koeling.nl heeft een compleet assortiment koelkasten met of zonder glazen deur voor ieder budget.
Energiezuinig absorptiesysteem

Een minicooler op de kamer geeft net dat beetje extra luxe, maar mag niet hinderen. Om de productie van geluid te minimaliseren zijn minibars daarom uitgerust met het absorptiesysteem. Dit is een koeltechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van het onttrekken van warmte aan de koelkast door middel van de verdamping van een ammoniak- of lithiumbromideoplossing. Het koelbereik ligt doorgaans 15 tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur. Door het ontbreken van een compressor en bewegende onderdelen is de mini koelkast compleet geruisloos. Bijkomend pluspunt: De mini krachtpatsers verbruiken nauwelijks energie en zijn dus zeer energiezuinig.

Een zeer intelligente techniek dus. Maar het apparaat zelf laat ook niets te wensen over.  Hoe dan ook, een compacte minibar levert altijd voldoende ruimte om al uw flesjes, blikjes of bijvoorbeeld fruit razendsnel te koelen.

1