Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

< Vorige (product 16 van 16) Volgende >

Unox LineMiss XFT 195 Rosella Dynamic digitale heteluchtoven



  • Unox LineMiss XFT 195 Rosella Dynamic digitale heteluchtoven

     

    € 1795,00 € 1425,00

  • Print Print Stuur door Stuur door

    Unox LineMiss XFT 195 Rosella Dynamic digitale heteluchtoven
    € 1795,00 € 1425,00

    Let op:
    • Betreft het grote aantallen?
    • Is het orderbedrag hoger dan €1.500,=!
    Vraag dan een offerte aan.
    Voeg uw producten toe en klik op "vraag offerte aan" i.p.v. "plaats bestelling".

    Voeg toe +


Unox LineMiss XFT 195 Rosella Dynamic digitale heteluchtoven



De LineMiss XFT 195 Rosella Dynamic heteluchtoven met digitaal controlepaneel is uitermate geschikt voor het bakken en afbakken van diverse broodsoorten, pizza’s, koekjes, cupcakes, croissants en allerlei vis en vleesproducten. Deze digitale heteluchtoven is zeer compleet met alle mogelijkheden voor het selecteren van bereidingstijden, temperatuur-en luchtvochtigheid instellingen, ventilator snelheden en geheugentoets. Werkt met het Steam.Plus luchtvochtigheidsysteem voor beheersing van de hoeveelheid vocht. Deur met scharnieren onder, bedieningspaneel aan onderzijde en voorzien van 2 ventilatoren een uitmuntende lucht en warmteverdeling in de ovenruimte.

Uitvoering:

  • bedieningspaneel: digitaal
  • 99 programma's
  • in- en uitwendig roestvrijstaal
  • optimale isolatie
  • dubbele beglazing (cold touch)
  • exclusief roosters en bakplaten!


Specificaties:

  • artikelnummer: 596157
  • type: Rosella Dynamic digitaal XFT 195
  • capaciteit: 4x 60x40 cm
  • afmetingen B x D x H: 800x770x510 mm
  • aansluitwaarde: 400 Volt, 6500 Watt


STEAM.Plus

Vochtigheid. Wanneer u het in de oven nodig hebt!
Door de vochtigheid in de ovenruimte gedurende de eerste minuten van het bakproces te verhogen bevordert dit de interne structuurontwikkeling en het bruinen van buitenoppervlak van gezuurde producten
Het is de hoeveelheid vocht die een groot verschil kunnen maken voor het uiteindelijke resultaat in termen van consistentie en baktijd.
De STEAM.Plus technologie geeft de professional de mogelijkheid om de vochtigheid binnen de ovenruimte te regelen tussen 48 ° C en 260 ° C, met een optimaal resultaat voor elk product.

Gerelateerde producten

Stuur dit artikel door!