Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

< Vorige (product 31 van 31) Volgende >

Unox LineMiss XFT 135 Arianna Dynamic digitale heteluchtoven



  • Unox LineMiss XFT 135 Arianna Dynamic digitale heteluchtoven

     

    € 1075,00 € 875,00

  • Print Print Stuur door Stuur door

    Unox LineMiss XFT 135 Arianna Dynamic digitale heteluchtoven
    € 1075,00 € 875,00

    Let op:
    • Betreft het grote aantallen?
    • Is het orderbedrag hoger dan €1.500,=!
    Vraag dan een offerte aan.
    Voeg uw producten toe en klik op "vraag offerte aan" i.p.v. "plaats bestelling".

    Voeg toe +

Unox LineMiss XFT 135 Arianna Dynamic digitale heteluchtoven
 

De LineMiss XFT 135 Arianna Dynamic heteluchtoven met digitaal controlepaneel is uitermate geschikt voor het bakken en afbakken van diverse broodsoorten, pizza’s, koekjes, cupcakes, croissants en allerlei vis en vleesproducten. Deze digitale heteluchtoven is zeer compleet met alle mogelijkheden voor het selecteren van bereidingstijden, temperatuur-en luchtvochtigheid instellingen, ventilator snelheden en geheugentoets. Werkt met het Steam.Plus luchtvochtigheidsysteem voor beheersing van de hoeveelheid vocht. Deur met scharnieren onder, bedieningspaneel aan onderzijde en voorzien van 1 ventilatorvoor een uitmuntende lucht en warmteverdeling in de ovenruimte.


Uitvoering:

  • digitale bedieningspaneel met o.a. de mogelijkheid om 99 programma's, de tijd, de hoeveelheid vocht en
    de temperatuur vast in te stellen.
  • behuizing: in- en uitwendig roestvrijstaal
  • compacte en multifunctionele heteluchtoven met optimale isolatie
  • voorzien van dubbele beglazing (cold touch)
  • bakplaten: 4x


Specificaties:

  • artikelnummer: 596104
  • type: XFT 135 Dynamic
  • capaciteit: 4x 46x33 cm
  • afmetingenvB x D x H: 600x660x510 mm
  • Aansluitwaarde: 230 Volt, 3000 Watt
  • Gewicht: 31 kg







STEAM.Plus

Vochtigheid. Wanneer u het in de oven nodig hebt!
Door de vochtigheid in de ovenruimte gedurende de eerste minuten van het bakproces te verhogen bevordert dit de interne structuurontwikkeling en het bruinen van buitenoppervlak van gezuurde producten
Het is de hoeveelheid vocht die een groot verschil kunnen maken voor het uiteindelijke resultaat in termen van consistentie en baktijd.
De STEAM.Plus technologie geeft de professional de mogelijkheid om de vochtigheid binnen de ovenruimte te regelen tussen 48 ° C en 260 ° C, met een optimaal resultaat voor elk product.




Gerelateerde producten

Stuur dit artikel door!