Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

1

Waterontharders

Professionele waterontharders voor de professionele vaatwasmachine.

 

 

Voor horeca, catering, scholen en bedrijven. De meest uitgebreide keuze tegen messcherpe prijzen. Voor de juiste keuze van uw nieuwe professionele waterontharder!

Waterontharders
In Nederland heeft water verschillende hardheden. Met de term 'hardheid van water' wordt het gehalte aangeduid van calcium en magnesium, dat in het water is opgelost. Het ongemak en de problemen met kalk zijn welbekend. In bedrijf, keuken en op kantoor manifesteert kalk zich vaak hardnekkig in en op allerlei plaatsen, zoals:
* boilers, vaatwassers
* koffiezet- en espresso-apparaten, steamers
Als gevolg hiervan zal er frequenter onderhoud gepleegd moeten worden aan kostbare apparatuur, zal er intensiever gereinigd moeten worden en uiteindelijk zullen onderdelen/apparaten gerepareerd of zelfs vervangen moeten worden. Ook lost zeep niet goed op in hard water en u krijgt strepen op uw servies. Kortom, hard water veroorzaakt veel ongemakken en resulteert veelal in hoge overbodige kosten. Om problemen als gevolg van kalkaanslag te voorkomen, is waterontharding middels het principe van ionenuitwisseling de beste oplossing. De waterontharders zorgen ervoor dat de calcium- en magnesiumionen uitgewisseld worden tegen natriumionen. Wij adviseren een waterontharder toe te passen bij een waterhardheid vanaf 5 gr. DH.

1