Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

Levering en levertijd

Van harte welkom in de webshop van Nonfood4profs

Leveringen en levertijden

Het overgrote deel (ca. 85%) van het leveringsprogramma van NONFOOD4PROFS wordt geleverd vanuit de voorraadmagazijnen van onze leveranciers. Voor speciale acties houden wij voorraden aan voor snelle uitlevering. Onderstaand onze werkwijze en informatieverstrekking aan u per mogelijke levertijd.

Bij voorraadartikelen zal levering plaatsvinden binnen 1 tot 2 werkdagen. Als u de bestelling voor 11:00 uur(ma. t/m vr.) plaatst zal levering in principe de volgende werkdag plaatsvinden, indien u de bestelling na 11.00(ma. t/m vr.) plaatst zal levering in principe binnen 2 werkdagen plaatsvinden. U krijgt in dit geval geen bericht van ons over de te verwachte leverdatum.

Bij voorraadartikelen met vaste verzenddagen zal levering in principe plaatsvinden binnen 1 tot 8 werkdagen. In dit geval kan het zijn dat het product bij de leverancier voorradig is maar slechts op 1 vaste dag per week verzonden kan worden of de leverancier is in afwachting van de levering vanuit de productie en verwacht deze binnen de gestelde termijn te kunnen verzenden. U krijgt per order bericht van ons over de te verwachte leverdatum.

Bij op het bestelmoment niet voorradige artikelen zal de levering in principe plaatsvinden binnen 1 tot 3 weken. In dit geval is het product bij de leverancier niet voorradig , de leverancier is in afwachting van de levering vanuit de productie maar heeft nog geen zicht op de definitieve uitlevering. U krijgt per order bericht van ons over de te verwachte leverdatum.

Bij op het bestelmoment niet voorradige artikelen, bij zowel onze leverancier alsmede de productie, dan zal de levertijd in principe plaatsvinden binnen 1 tot 8 weken. In dit geval is het product bij de leverancier niet voorradig , de fabriek gaat de productie nog opstarten. De levertijd is maximaal 8 weken na ontvangst opdracht. U krijgt per order bericht van ons over de te verwachte leverdatum.

Bij uitlopende levertijden kunnen wij altijd in overleg met u een passend alternatief selecteren met de door u gewenste leverdatum, of overgaan tot het annuleren van uw bestelling.

Nonfood4profs.nl maakt voor verzending gebruik van de logistiek van haar partners. Het is niet mogelijk om uw bestelling bij Nonfood4profs.nl in Almere op te halen. Bij calamiteiten en zeer grote spoed kunnen de producten in nauw overleg met Nonfood4profs.nl afgehaald worden bij onze partner(s) of kan Nonfood4profs.nl in overleg met u een spoedtransport/koerier inschakelen.

Het is van groot belang dat u de bestelling in ontvangst kan (laten) nemen, aflevering kan plaatsvinden tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Dit in verband met eventuele extra kosten welke Nonfood4profs.nl helaas moet doorberekenen indien er, door uw toedoen, niet kan worden afgeleverd.

Heeft u vragen over uw levering of over de levertijd, neem dan contact op met de klantenservice van Nonfood4profs.nl. Op deze wijze zijn wij in staat uw vraag en/of opmerking zo snel mogelijk te behandelen en te beantwoorden.

BEL OF MAIL VOOR DE GEGARANDEERD LAAGSTE PRIJS!!!

E-mail: [email protected]