Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

Vracht-en administratiekosten

Van harte welkom in de webshop van nonfood4profs

VRACHT-EN ADMINISTRATIEKOSTEN


Orders met een netto orderwaarde excl. BTW > € 350,= levert Nonfood4profs.nl franco huis, begane grond, excl. verder horizontaal en/of verticaal transport. Voor levering op de Waddeneilanden en het buitenland is een toeslag van toepassing. Na ontvangst van Uw opdracht zal Nonfood4profs.nl het exacte bedrag van deze toeslag voor verzending aan u bevestigen.

Orders met een netto orderwaarde excl. BTW < € 350,= levert Nonfood4profs.nl met een toeslag voor vrachtkosten, begane grond, excl. verder horizontaal en/of verticaal transport.  Deze toeslag is uiteraard niet van toepassing indien dit een nalevering betreft. Wellicht kan u uw bestelling welke het bedrag van € 350,= benaderd dusdanig verhogen zodat deze alsnog binnen het franco leveringsbedrag valt.


Onderstaande vrachtkosten zijn van toepassing op leveringen begane grond, excl. verder horizontaal en/of verticaal transport. Voor levering op de Waddeneilanden en het buitenland is een toeslag van toepassing. Na ontvangst van Uw opdracht zal Nonfood4profs.nl het exacte bedrag van de toeslag voor verzending aan u bevestigen.


  Orderwaarde;                vrachtkosten;
€ 1,= t/m € 350,=                  € 17,50
€ 351,= t/m ……               franco huis


Nonfood4profs.nl maakt voor verzending gebruik van de logistiek van onze partners.
In incidentele gevallen is er een kleinordertoeslag van toepassing, indien dit het geval is zullen wij u hierover vooraf informeren. Het is niet mogelijk om uw bestelling bij Nonfood4profs.nl in Scherpenzeel op te halen. Bij calamiteiten en zeer grote spoed kunnen de producten in nauw overleg met Nonfood4profs.nl afgehaald worden bij onze partner of kan Nonfood4profs.nl in overleg met u een spoedtransport/koerier inschakelen.

Het is van groot belang dat u de bestelling in ontvangst kan (laten) nemen, aflevering kan plaatsvinden tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Dit in verband met eventuele extra kosten welke Nonfood4profs.nl helaas moet doorberekenen indien er, door uw toedoen, niet kan worden afgeleverd.

BEL OF MAIL VOOR DE GEGARANDEERD LAAGSTE PRIJS!!!

Nonfood4profs: Non food groothandel en totaal leverancier professionele non food producten voor horeca en bedrijven.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW