Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

Profiel

Van harte welkom in de webshop van Nonfood4profs.nl

BEDRIJFSPROFIEL

Nonfood4profs.nl is totaal leverancier van Non Food keuken en restaurant materialen aan de professionele marktsegmenten zoals hotels, restaurants, cafetaria, bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, schoolkantines, kerkgemeenschappen, clubhuizen, sportkantines, openbare gebouwen, cateringbedrijven etc.

Nonfood4profs.nl biedt u een compleet pakket Non Food producten op het gebied van professionele keuken en restaurant materialen; zoals koffiezetapparatuur, vaatwasmachines, koel-en vriesapparatuur, (magnetron) ovens, ijsblokjesmachines, transportmaterialen, kleinkeukenapparatuur, keukengereedschappen, restaurant en tafelartikelen, alsmede een breed assortiment porselein, glaswerk en bestek.

Nonfood4profs.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied en wil u van dienst zijn met een professioneel advies. Uw persoonlijke adviseur heeft jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij een tweetal gerenomeerde horeca en grootkeukenbedrijven. De afgelopen jaren heeft hij een eigen groothandel Non Food opgebouwd en heeft alle opgedane kennis en ervaring omgezet in Nonfood4profs.nl.Nonfood4profs.nl is een compacte professionele organisatie die gebruik maakt van de kennis, informatie, productontwikkeling, opslag, logistiek, garantie, onderhoud en service van haar partners.

-Nonfood4profs.nl geeft duidelijkheid over de voor- en nadelen van producten, over de prijsstelling, de levertijden, de betaalmogelijkheden, de garantieafhandeling, uw afnamegegevens alsmede informatie en noviteiten via haar nieuwsbrief. Ook zal Nonfood4profs.nl u met grote regelmaat informeren over de speciale actie-aanbiedingen welke Nonfood4profs.nl in samenwerking met haar partners zal samenstellen.

BEL OF MAIL VOOR DE GEGARANDEERD LAAGSTE PRIJS!!!

-Nonfood4profs.nl is een handelsnaam van Horecaplaats.nu

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW