Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

van Koel-Vriesapparatuur

Professionele koelkasten, vrieskasten en ijsblokjesmachines.

Voor de Liebherr koel en vriesapparatuur verwijzen wij u graag naar onze website:

https://www.professionele-koeling.nl/catalogsearch/result/?q=liebherr

Voor aanvullende informatie over de Liebherr producten verwijzen wij u tevens naar de website van de importeur:

https://www.liebherr-professional.nl/

 

Voor koel- en vriesapparatuur bij bedrijfsmatig gebruik biedt Liebherr een omvangrijk programma professionele apparaten aan.

De combinatie van maximaal koelvermogen, zorgvuldige afwerking tot op het laatste detail en de complete uitrusting biedt optimale versheid voor de professionele markt. De Liebherr producten zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen zoals; glasdeurkoel-en vrieskasten, gastronorm koel-en vrieskasten, wijnkasten, koel- en vriesapparatuur voor bakkerijen en laboratoria, onderbouw koeling en universele koeling met zowel statische als circulatiekoeling, vrieskisten en ijsconservators.
Op LIEBHERR professionele koel- en vriesapparaten geeft Liebherr een garantietermijn van 12 maanden na aankoop op onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten.
Extra Service: Aanmelden voor 5 jaar extra zekerheid !
Op de door Liebherr in Nederland geleverde apparaten wordt op professionele apparaten extra zekerheid aangeboden. Via de website www.koelen.nl kunt u zich gratis aanmelden voor de extra zekerheid. 1 Jaar fabrieksgarantie , het eerste jaar geen voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten ; de volgende 4 jaar geen arbeidsloon en materiaalkosten; aanmelding binnen 2 maanden na aankoop. In het tweede t/m het vijfde jaar betaalt u dus alleen de voorrijkosten.
De 5 jaar zekerheid geldt uitsluitend voor Liebherr professionele apparaten .

Culion is fabrikant en importeur van koude en warme apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Het programma bestaat uit een complete lijn koel-en vriesapparatuur, waaronder koelvitrines, fraaie saladebuffetten van Enofrigo, drinkwaterfonteinen en de bekende Icematic ijsblokjesmachines.

Hoewel we werken met zorgvuldig door ons geselecteerde producten van gecertificeerde productiebedrijven en voortdurende kwaliteitscontroles houden, is een storing nooit helemaal uit te sluiten. Echter zo’n storing mag uw bedrijfsvoering niet verstoren.
                                              
Daarom leveren we alle producten van Culion standaard (tijdens kantooruren) met 2 jaar garantie*  Dit betekent voor u dat wij gedurende 2 jaar alle voorrijkosten, onderdelen en natuurlijk de service voor onze rekening nemen. Maar nog belangrijker is dat wij elk probleem binnen 24 uur voor u laten oplossen door STEK gecertificeerde monteurs.

Icematic ijsblokjesmachines worden geproduceerd bij de CastelMac fabrieken in Italie. Deze fabriek produceert al sinds 1962 koel en vries-apparatuur onder de 2 merknamen Icematic en Tecnomac. Tecnomac is het label van o.a. Blast chillers en waterkoelers, Icematic brengt een compleet programma ijsblokjesmachines, scherfijsmachines en bijbehorende voorraadbunkers op de markt. Met de machines van Icematic kunt u er van overtuigd zijn dat u altijd over ijsblokjes kan beschikken. Het programma is dusdanig uitgebreid zodat er voor elke situatie, van groot tot klein, een passend model verkrijgbaar is. De lijn bestaat uit ca 20 verschillende modellen met een productie capaciteit vanaf 20 t/m 200 kg ijsblokjes per 24 uur, en zijn verkrijgbaar in zowel lucht-of watergekoelde uitvoering.
                       
Tevens kan er bij diverse modellen gebruik gemaakt worden van een extra bunker voor nog meer opslag van ijsblokjes of scherfijs. De Icematic machines vallen binnen het programma van Culion Nederland . Daarom leveren we alle producten van Culion standaard (tijdens kantooruren) met 2 jaar garantie* voor onze Koeling en 1 jaar* voor onze Kook & Bakapparatuur. Dit betekent voor u dat wij gedurende 2(1) jaar alle voorrijkosten, onderdelen en natuurlijk de service voor onze rekening nemen. Maar nog belangrijker is dat wij elk probleem binnen 24 uur voor u laten oplossen door STEK gecertificeerde monteurs.