Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

van (Combi) Ovens

Professionele ovens, combi ovens en combi steamers

Culion is fabrikant en importeur van warme apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Het programma bestaat uit een complete lijn warme apparatuur welke bestaat uit kook-en bakapparatuur in zowel gas als electra in verschillende lijnen. Verder bestaat het programma uit een complete lijn Culion/Convotherm Combi-ovens en Culion heteluchtovens                
Hoewel we werken met zorgvuldig door ons geselecteerde producten van gecertificeerde productiebedrijven en voortdurende kwaliteitscontroles houden, is een storing nooit helemaal uit te sluiten.
                                            

Echter zo’n storing mag uw bedrijfsvoering niet verstoren. Daarom leveren we alle producten van Culion standaard (tijdens kantooruren) met 2 jaar garantie* voor onze Koeling en 1 jaar* voor onze Kook & Bakapparatuur. Dit betekent voor u dat wij gedurende 2(1) jaar alle voorrijkosten, onderdelen en natuurlijk de service voor onze rekening nemen. Maar nog belangrijker is dat wij elk probleem binnen 24 uur voor u laten oplossen door STEK gecertificeerde monteurs.

 


Unox ChefTop

Unox ChefTop combi steamers. De nieuwe serie combi steamers van Unox zijn in prijs/kwaliteit verhouding uniek te noemen. Een compleet nieuw concept die is ontwikkeld met de gedachte dat koken met de laatste technologieën voor ieder bedrijf bereikbaar moet zijn.

Klik hier voor de Emga catalogus ovens,combi-ovens, keukenapparatuur en keukenmaterialen.

  

De serie ChefTop combi steamers bestaat uit 8 verschillende modellen van 3x 2/3GN tot 20x 1/1GN. Ter completering van de serie ChefTop zijn onder andere een blast chiller, warmhoudkast, afzuigkap, wassysteem en een osmosekit verkrijgbaar.
Bij de ChefTop zijn uiteraard diverse accessoires te verkrijgen, waaronder een grillplaat, pizza/broodbakplaat, kippenrooster en GN schalen.

Unox Ovens Academy

Regelmatige Unox Ovens Academy dagen voor U, uw chef kok, uw horeca medewerkers of een combinatie daarvan! Het grote voordeel van deze dagen is, dat met medewerking van een kok en technische medewerkers, tijdens deze dagen totale uitleg wordt gegeven over de zeer innovatieve Unox Combisteamers.