Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

van Keukenartikelen

VAN HARTE WELKOM IN DE WEBSHOP WWW.NONFOOD4PROFS.NL

Klik hier voor het inzien van de complete catalogus keukenartikelen van Emga.

 

EMGA  HORECA MIJDRECHT

Caterchef is het huismerk van Emga Horeca Mijdrecht

Het EMGA horeca assortiment bevat de sterkste artikelen van de bekende fabrikanten als LG, Tefcold, Unox, CaterRacks, Kenwood, Santos, KitchenAid, TechnoInox, Dualit, Neumarker, Modular, Multinox, Mach, Robot Coupe, Dynamic, Stilfer, Rollergrill, Milan-Toast, APW/Wyott, CoffeeQueen, Exquisit, Masterfrost en Spring.

Nonfood4profs.nl is handelspartner van EMGA Horeca in Mijdrecht. Centraal in Nederland heeft Nonfood4profs.nl in Mijdrecht de beschikking over een sfeervolle oriëntatie-showroom van ca. 1000 m2 met meer dan 5000 artikelen.
Als importeur/distributeur heeft EMGA Horeca deze artikelen praktisch allemaal ruim op voorraad in de meer dan 10.000 m2 grote magazijnen. Als relatie van Nonfood4profs.nl bent u van harte welkom in deze showroom en kunt u zich optimaal oriënteren op wat er allemaal mogelijk is met de uitgebreide EMGA Horeca collectie.
Tijdens het bezoek is de Emga Tearoom Talk-Inn altijd ter beschikking voor het nuttigen van verse koffie of jus d'orange.


Mocht u een bestelling willen plaatsen, dan zal levering uiteraard geschieden via Nonfood4profs.nl, volgens de condities zoals wij deze met u hebben afgesproken.

Artikelen welke EMGA Horeca niet kan vinden in het standaard assortiment, worden in speciale opdracht van EMGA Horeca ontwikkeld en geproduceerd door fabrikanten welke de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden. Voortdurend wordt gestreefd naar een optimale aanpassing van alle EMGA  horeca artikelen aan de wensen van de professionele gebruiker.
EMGA horeca is importeur/distributeur van alle soorten apparatuur en benodigdheden voor hotels, restaurants, cafe's en alle andere horecabedrijven en instellingen.
EMGA horeca is bij velen bekend, o.a. door de EMGA horeca catalogus van bijna 600 pagina's welke in te zien is op www.emga.com.

Uiteraard heeft u 12 maanden garantie op de Emga professionele horeca apparatuur. In sommige gevallen dient u het apparaat ter reparatie op uw kosten af te sturen, wij sturen het na reparatie op onze kosten aan u retour. Bij bepaalde apparatuur is ook service bij u op locatie mogelijk, denk hierbij aan o.a. koelapparatuur.