Uw voordeel is onze strategie!
  • Filters:

Nieuwe merken

Nieuwe merken en producten.

BEL OF MAIL VOOR DE GEGARANDEERD LAAGSTE PRIJS!!!

 

***Nonfood4profs is de nederlandse leverancier van
      Stölzle kwaliteitsglaswerk.

 

Stölzle is Loodvrij, kristalachtig glaswerk. Uitermate kras & stootvast, ontworpen voor de dagelijkse belasting in de gastronomie.
Stölzle biedt een uitstekende prijs en kwaliteitverhouding!
Stölzle Lausitz GmbH is ontstaan uit de voormalige "Lausitzer Glaswerken in Weisswasser en behoort tot de KG-groep, waarvan het hoofdkantoor in Wenen gevestigd is sinds 1996.
Het bedrijf produceert en verkoopt hoogwaardige drinkglazen geproduceerd in kristal glas. Stölzle Lausitz produceert jaarlijks ongeveer 25 miljoen glazen, die worden verkocht in meer dan 45 landen wereldwijd onder het merk Stölzle.
Het gesmolten kristalglas is loodvrij en bereikt de hoogste normen met betrekking tot glans, breuksterkte, resonantie, kras-en vaatwasmachinebestendigheid.
KLIK hier VOOR DE STOLZLE PRESENTATIE VIDEO

 

***Nonfood4profs is de nederlandse leverancier van de
      Granatiero Thermoblender Hot Mix Pro professional

Een kleine vriend in de keuken, voor al uw grote ideeën.

Professionaliteit en creativiteit in luttele vierkante centimeters............De cutter die uw fantasie vleugels geeft. Hotmixpro is een innovatieve machine die, dankzij de speciale snijbladen, zowel te gebruiken is als mixer, voor het emulsioneren van vloeistoffen, of als cutter, voor het bewerken van vaste ingrediënten.
Naast deze functies bezit het apparaat ook een verwarmingssysteem waarmee de gerechten, terwijl ze op variabele snelheid gemengd worden, opgewarmd of gekookt kunnen worden, op temperaturen tussen 25° en 130°C.
De eigenschap die Hotmixpro uniek in zijn soort maakt, is het vermogen allerlei soorten warme bewerkingen, zoals crèmes, sauzen, jams, in één procedure uit te kunnen voeren, zonder alle verschillende stappen die constant uw aanwezigheid vereisen om het recept tot een goed einde te brengen.

KLIK hier VOOR DE PRESENTATIE VIDEO

 

Email: orders@nonfood4profs.nl
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW